Werk en gezin_baby

1. ‘Succesvol in je werk én gelukkig thuis!’

Dé masterclass voor alle (ook zwangere) medewerkers met kinderen

Deze masterclass brengt in de organisatie voor iedere (aanstaande) werkende ouder in kaart hoe zij/hij met ondersteuning van het WPP, optimaal werk en gezin kan combineren. Hoe ziet je balansscore eruit en wat kun je anders aanpakken waardoor je meer energie hebt en gelukkiger bent. In deze Masterclass wordt het thema met facts en figures gepresenteerd en wordt de levensfase met humor gerelativeerd. Tot slot worden er de TOP 20 spitsuurtips uitgereikt.

 

Baas met zwangere werkneemster

2. Maternity Coaching

Dé coaching voor zwangere medewerkers

Maternity coaching is specifiek gericht op werkende zwangere vrouwen. Het bereidt hen voor op het moederschap, geeft hen inzicht in de veranderingen en helpt hen met praktische tips tijdens en na de zwangerschap. Maternity coaching helpt zwangere medewerkers na de bevalling voldoende fit en weerbaar, werk en moederschap succesvol te combineren.

moeder-met-kind-op-arm-tst1-245x300

3. ‘IN COMPANY – Werk en Gezin beter in balans!’

Dé workshop voor spitsuurgezinnen.

Deze workshop helpt werkende moeders en vaders een disbalans tussen werk en privé tijdig te signaleren en op te lossen. Onze toolkit geeft hen inzicht in persoonlijkheidsstructuren en wijze van stresshantering. Het helpt hen keuzes en een realistische planning te maken en zich hier aan te houden. Het bereidt hen bovendien voor op toekomstige tijd- en energie rovende leeftijdsfasen van hun kind(eren).

4. ‘De  Workshop Werk en Gezin beter in balans!’

Voor iedereen die het combineren van werk met gezin beter in balans wil houden.

Met deze workshop krijg je een up-to-date inzicht in je Werk en Gezin balans, kun je disbalans tijdig signaleren en met praktische handvaten aan de slag.
Onze toolkit geeft je inzicht in persoonlijkheidsstructuren en wijze van stresshantering. Het helpt je keuzes en een realistische planning te maken, waaraan je je ook kunt houden. Het bereidt je bovendien voor op de tijd- en energierovende leeftijdsfase(s) van je kind(eren). Tot slot krijg je als energizer omgangstips afgestemd op de leeftijd van je kind cadeau, juist voor de drukke decembermaand!

Sad looking siblings with arguing parents behind them

5. ‘Werk en Gezin uit balans!’

Dé coaching voor spitsuurgezinnen.

Soms zien werkgever en medewerker het niet aankomen. Een moeilijke bevalling, een slechte nachtrust, geen nee kunnen zeggen, leidt regelmatig tot uitval. Individuele coachingsgesprekken helpen werkende ouders op een goede manier weer de balans te vinden en fit en geconcentreerd op het werk te blijven. Oorzaken van disbalans worden in kaart gebracht, valkuilen benoemd en met behulp van de prioriteiten en planningsmodule wordt voorkomen dat het in de toekomst mis kan gaan. Onze toolkit geeft hen inzicht in persoonlijkheidsstructuren en wijze van stresshantering en leert hen stress te reduceren. Het bereidt hen bovendien voor op de tijd- en energie rovende leeftijdsfasen van hun kind(eren).

 EMMELIEK BOOST

6. SPeciale Masterclass ‘Combineren werk & Ouderschap’ voor juristen

Deze Masterclass is bestemd voor juristen, die het ouderschap met een drukke praktijk combineren.
Je krijgt inzicht in je persoonlijke balans, je denkpatroon, je valkuilen en leert hoe je efficiënter en effectiever je tijd kunt verdelen tussen je werk en je gezin. Met als gevolg meer productiviteit op je werk en meer plezier thuis!
Tot slot krijg je de top 20 bewezen spitsuurtips uitgereikt, waardoor je de situatie thuis beter op orde houdt en je energiek en vitaal blijft.

Zeer zinvol en vooral leerzaam, ook om te horen hoe anderen omgaan met de issues rond de combinatie werk en gezin.’
Maarten, bedrijfsjurist